Jönköping

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,4 miljard kronor och har ca 300 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som är en familjeägd bolagsgrupp som omsätter cirka 19 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Drivs du av att sätta upp mål, göra affärer och att nå resultat? Tycker du att det är kul att utveckla och leda andra? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en Säljledare till område Väst.


Om tjänsten

Som Säljledare kommer du att leda, stödja och vara coach till dina säljare som du även har personalansvar för. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar med försäljning inom område Väst.

Du har själv egna kunder, arbetar operativt med försäljning och har regelbunden kontakt med dina kollegor, kunder, leverantörer och partners. Du rapporterar till och arbetar tätt tillsammans med Försäljningschefen.

Du arbetar mot uppsatta mål och den främsta uppgiften är att ha kunden i fokus. Individuellt och tillsammans med ditt team sköter du allt från första kundkontakt till avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du planerar, genomför och följer upp försäljning av nya affärer.

I rollen som Säljledare kommer du också arbeta proaktivt och med uppsökande försäljning samt bearbetning av befintlig kundstock. En annan viktigt del i det dagliga arbetet är att du håller dig välinformerad och uppdaterad på nyheter och produktförändringar.

När det gäller placeringsort så är vi flexibla då vi har anläggningar både i Skaraborg och i Småland.

Din profil
Du har med dig erfarenhet av försäljning och ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team och omsätta handlingsplaner i praktiken. Det är en fördel att ha god kännedom om vår bransch och en viktiga del är att du har vad som krävs för att driva affären, kan leda människor och vet hur du bygger starka relationer inom och utom organisationen.

Vi söker dig som är professionell, driven och alltid har affärsmöjligheter i åtanke och tar initiativ till affärer. För att passa hos oss är du självständig, disciplinerad, förtroendegivande och vet hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är resultatfokuserad och tar initiativ för att uppnå uppsatta mål.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B- och C-körkort är ett krav.

Om oss
Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 30 juni 2024.
För mer information, kontakta Försäljningschef Niclas Frank på tfn. 070-4534090.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Fast och rörlig lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gällande placeringsort är vi flexibla.
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/25
Kontakt
  • Niclas Frank, 070-4534090
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb