Administration

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,4 miljard kronor och har ca 300 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som är en familjeägd bolagsgrupp som omsätter cirka 19 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Finnvedens Lastvagnar söker en affärsorienterad Marknadsansvarig

Som marknadsansvarig har du övergripande ansvar för den strategiska marknadsföringen med stort fokus på varumärkesbyggnad både när det gäller den interna och externa kommunikationen.


Om tjänsten
Som marknadsansvarig ansvarar du för att utveckla Finnvedens Lastvagnars kommunikation och varumärke. Du tar ett helhetsansvar över vår kanalstrategi, inkluderande var vi ska synas och vilket budskap vi ska ha. Tjänsten innebär både ett strategiskt och operativt ansvar. Du analyserar marknaden, dess trender och våra kunders behov och utformar marknadsplaner och aktiviteter. Samtidigt är du drivande och duktig på att själv skriva inlägg och ta fram material till våra sociala kanaler, hemsida och intranät.  I samarbete med företagets regionchefer och säljorganisation stöttar du vid olika events såsom mässor och kundaktiviteter. I ditt ansvarsområde ingår såväl extern som intern kommunikation.

Du arbetar självständigt, initierar och driver utveckling av vår marknadskommunikation och digitala plattformar. Du säkrar att företagets följer kommunikationsriktlinjer från Volvo Lastvagnar, och har ett nära samarbete med Volvo. Tjänsten rapporterar direkt till företagets VD.


Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring med en relevant utbildning i grunden. Att skapa kreativa innehåll för sociala medier inklusive text, bilder samt video är något du brinner för. Du föredrar en vardag med mycket eget ansvar där du även kan arbeta självständigt, driva och utveckla företagets kommunikation och vara en viktig del av företagets framfart.

Du är som person självgående, ansvarsfull och strukturerad. Du är initiativtagande, har driv och energi för att få saker genomförda enligt plan och du har den sociala kompetens som behövs för skapande av bra material till våra olika medier men även vid möten på events med kunder. 

Du har IT-kunskaper som klingar väl ihop med denna tjänst. Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska när så krävs. Resor ingår i tjänsten då du arbetar mot hela vår organisation och när du behöver finnas där aktiviteter händer, så B-körkort krävs för tjänsten.


Om oss

Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet. 


Ansökan

Sista ansökningsdatum är 15 juli 2023. För mer information om tjänsten, kontakta HR-chef Susanne Malmquist, tfn: 0760-46 22 32 eller VD Anna Liljedahl, tfn: 0702-15 13 74. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.


Är du en kommunikativ och vass projektledare som har erfarenhet av marknadsföring både strategiskt och operativt? Brinner du för det digitala med varumärket i fokus? Då kan du vara den vi söker!


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/21
Kontakt
  • Susanne Malmquist, 0760-462232
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-07-15

Return to job vacancies